Офіційний постачальник на території України

NordicTrack
Офіційне представництво в Україні
замовити дзвінок
0
Кошик порожній

Новини

Nordic Track – американська компанія, яка має великий досвід у виробництві спортивного обладнання. Починаючи з 1982 року, вона впевнено завойовувала ринок. Сьогодні ж, продукція цього бренду є еталоном якості передового спортивного обладнання. Кардіотренажери Nordic Track вже давно стали фаворитами в своїй області. Вони дозволяють зробити тренування не тільки ефективним, але і динамічним, тому що виконані з використанням інноваційних технологій.

Кардіотренажери Nordic Track оснащені вбудованими програмами, які допоможуть Вам позбутися від зайвих кілограмів, тренуватися в зручному режимі та отримати бажаний результат вже найближчим часом. Продукція цього бренду – це найкраще рішення для домашнього тренінгу. Підтримка програми iFit, можливість підключення iPod до тренажера, велике меню програм і режимів, продумана до найдрібніших деталей конструкція, дозволять створити зручні умови для тренувань. Тут можна вести контроль своїх результатів і досягнень, що буде чудовою мотивацією для Вас.

Спорт входить в життя кожної людини, фізична активність стає обов'язковою нормою, без якої людина не може залишатися активною, здоровою і повною сил. А тому, навіть прихильникам занять у спортивних залах, слід познайомитися з такими моделямі: вони змінять Ваше уявлення про домашній тренінг. Всі нові моделі тренажерів шукайте на сторінках каталогу компанії «Інтер Атлетика».

Повернення до списку